Шампура для люля кебаб.
Кебаби займають окреме місце у східній кухні, їх готують із рубаного м'яса, щедро здалюючи ароматними спеціями. Однак у їхньому приготуванні є свої тонкощі — фарш має бути щільним, а шампур досить широким, щоб м'ясо добре трималося на ньому суцільною ковбаскою й не розпадалося. Металеві шампури чудово підходять для приготування люлюля-кебаб, а також шашликів, овочів і грибів, завдяки своїй ширині та плоскій формі.
Очевидні плюси виробу:
Якісна, легка неіржавка сталь витримує тривалий багаторазовий вплив за високих температур.
Плоска практична форма дає змогу настромлювати та просмажувати різні за розміром порційні шматки.
Практичні розміри 750х20х3 мм дають можливість використання на мангалах різних розмірів.
Робоча довжина 500 мм
Основні | |
---|---|
Тип | Шампур |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Товщина матеріалу | 3 мм |
Довжина | 750 мм |
Матеріал ручки | дерево |
Стан | Новий |
- Ціна: 100 ₴