Шампура для приготування люля кебаб.
Кебаби займають окреме місце у східній кухні, їх готують із рубаного м'яса, щедро здалюючи ароматними спеціями. Однак у їхньому приготуванні є свої тонкощі — фарш має бути щільним, а шампур досить широким, щоб м'ясо добре трималося на ньому суцільною ковбаскою й не розпадалося.
Очевидні плюси виробу:
Якісна, легка неіржавка сталь витримує тривалий багаторазовий вплив за високих температур.
Плоска практична форма дає змогу настромлювати та просмажувати різні за розміром порційні шматки.
Практичні розміри 750х18х3 мм дають можливість використання на мангалах різних розмірів.
Робоча довжина 500 мм
Характеристики
Основні | |
---|---|
Тип | Шампур |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Матеріал ручки | дерево |
Інформація для замовлення
- Ціна: 130 ₴