Призначений для приготування страв на багатті або мангалі, що вимагають тушкування, тушкування та приготування у власному соку.
Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло на всій поверхні казана, і сприяють рівномірному приготуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті та мають просто неймовірний насичений аромат.
Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Незамінний помічник у поході, на дачі та відпочинку на природі.
Перед першим використанням чавунного посуду, його потрібно підготувати, щоб очистити від технічної олії, якою виробник захищає посуд від потрапляння вологи в пори чавуну та подальшого іржавіння.
У разі дбайливого догляду чавунний посуд слугуватиме вам дуже довго!
Характеристики:
Матеріал: чавун
Об'єм: 8 л
Товщина дна: 4,5 мм
Товщина стінки: 3,5 мм
Вага: 6,20 кг
Основні | |
---|---|
Виробник | Brizoll |
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Чавун |
Об`єм | 8 л |
Кришка | є |
Матеріал кришки | Чавун |
Стан | Новий |
- Ціна: 1 650 ₴