Подвійна стругачка для ножів на присоску Kitchen Suction cup knife sharpener

- Немає в наявності
- Код: 1243
100 ₴
- +380 (96) 453-64-39Михаил
Опис
Кухонна стругачка для ножів на присоску Kitchen Suction Cup Knife Sharpener
Подвійна стругачка для ножів на присоску Kitchen Suction Cup Knife Sharpener — легке, зручне та просте у використанні пристосування, необхідне на кожній сучасній кухні.
Переваги кухонної точила для ножів на присоску:
ПРисоска надійно фіксує точило в нерухомому положенні;
Кріпиться практично на будь-яку горизонтальну поверхню;
Підходить для ножів будь-яких розмірів;
Компактний розмір, поміщається в будь-який кухонний ящик;
Безпечна для людини, унеможливлює виникнення травмонебезпечних ситуацій.
Дизайн із вакуумною присоскою, безпечніший і зручний для заточування однією рукою;
Двоетапне ручне точило грубозернистого та дрібнозернистого заточування;
Унікальний дизайн точильного диска, зручно точити, рухаючи ніж назад і вперед.
Використання Інструкція:
1. Установите точило для кухонних ножів на стійку поверхню. Залежно від того, наскільки затупилося лезо, зробіть одне або обидва такі дії.
Крок 1: Велике заточування: застосовується тільки якщо лезо сильно затупилося. Помістіть лезо ножа в V-подібний точильний отвір із твердих сплавів. З легким знижувальним тиском рухайте ніж від опори до вістря леза крізь отвір. Повторіть цю процедуру від трьох до п'яти разів, рекомендується раз на шість місяців або за потреби.
Крок 2: Дрібнозернисте заточування: Ця процедура необхідна для усунення задирок, що утворилися в процесі грубозернистого заточування, і для полірування леза. Помістіть леза ножа в V-подібний точильний отвір із керамічним стрижнем. Без тиску рухайте ніж від опори до вістря леза крізь отвір. Повторіть цю процедуру від трьох до п'яти разів. Використовувати цю процедуру раз на тиждень або щодня.
2. Після використання ретельно протріть лезо ножа вологою тканиною або промийте під проточною водою, а потім ретельно висушіть його.
Інформація для замовлення
- Ціна: 100 ₴